|
Ats:Re:Ats:Re:Ats:Re:Ats:Re:Ats:Re:Bendros temos 1 Mėnuo, 1 savaitę
|
|
|
o ką darė Zigi berniukui, operaciją ar zondavo?
|
|
|
|
|
|
|
Re:Ats:Re:Ats:Re:Ats:Re:Ats:Re:Ats:Re:Bendros temos 1 Mėnuo, 1 savaitę
|
|
|
operavo
|
|
|
|
|
|
|
Ats:Bendros temos 1 Mėnuo, 1 savaitę
|
|
Mamytes, kurios vaziavot konsultacijai i Santariskes savaite po operacijos, sakykt, ar reikejo kur registruotis, ar atvyksti ryte ir stoji i bendra eile ir viskas.Man kazkaip neramu, atrodo sukarsim toki kelia, o jei netycia gydytojas nedirbs? Ar taip nebuna  Kokiu geriausiu laiku vaziuot? Mes kai klausem Sudikienes, sake dirbs Lankutis, nes ji atostogu iseina, sako iki pietu atvaziuokit....bet man kazkaip labai abstraktu atrodo. Zodziu laukiu patarimu. Aciu 
|
|
Rucike
Junior Boarder
Žinutės: 32
|
|
|
|
|
|
|
Rucike wrote:
Mamytes, kurios vaziavot konsultacijai i Santariskes savaite po operacijos, sakykt, ar reikejo kur registruotis, ar atvyksti ryte ir stoji i bendra eile ir viskas.Man kazkaip neramu, atrodo sukarsim toki kelia, o jei netycia gydytojas nedirbs? Ar taip nebuna Kokiu geriausiu laiku vaziuot? Mes kai klausem Sudikienes, sake dirbs Lankutis, nes ji atostogu iseina, sako iki pietu atvaziuokit....bet man kazkaip labai abstraktu atrodo. Zodziu laukiu patarimu. Aciu
Nezinau kaip su vaikais buna,bet su suaugusieis tai reikia skambinti paskirtai daktarei ir kad tau laika paskirtu... Nezinau,kal pabandikit i santariskes paskambint. Ir jums tikrai pasakys ka daryt 
|
|
dorlana
Expert Boarder
Žinutės: 100
|
|
|
|
|
|
|
Rucike wrote:
Mamytes, kurios vaziavot konsultacijai i Santariskes savaite po operacijos, sakykt, ar reikejo kur registruotis, ar atvyksti ryte ir stoji i bendra eile ir viskas.Man kazkaip neramu, atrodo sukarsim toki kelia, o jei netycia gydytojas nedirbs? Ar taip nebuna Kokiu geriausiu laiku vaziuot? Mes kai klausem Sudikienes, sake dirbs Lankutis, nes ji atostogu iseina, sako iki pietu atvaziuokit....bet man kazkaip labai abstraktu atrodo. Zodziu laukiu patarimu. Aciu
Labas, mes kai tikrindavomes pas Lankuti, tai jis paskirdavo konkrecia valanda, o gyd. Sudikiene, visada pasako, iki kurios valandos pasirodyti, o tuomet, kaip tu sakai, bendra eile. Jei vyksi pirmadieni, tai vaziuok iki pietu, kaip sake gydytoja, tik kiek pamenu, tai pirmadienis pas juos sunki diena buna, gali tekti ilgokai palaukti, o jei kita diena, tai bandyk paskambinti Lankuciui, ir susitarti tiksliai.
Sekmes 
|
|
|
|
Last Edit: 2010/07/31 12:36 By Audra.
Eglė 2004-01-27d.
PAV stenozė ir nesandarumas (Fallot Tetrada)
|
|
|
|
|
Rucike wrote:
aš tau rekomenduoju jam paskambinti į mobilų ir pasakyti, kad esat po operacijos ir turit atvažiuoti tikrintis. Jis pasakys kurią valandą jam geriau/kada mažiau užimtas.
Ir jums ramiau bus.
|
|
|
|
|
|
|