Sveiki, svečias
Prašau Prisijungti arba Registruotis.    Užmiršot slaptažodį?

Rosso operacija
(1 viewing) (1) svečias
Eiti į apačiąPuslapis: 12345678...93
TOPIC: Rosso operacija
Re:Rosso operacija 11 mėnesį (-ių), 3 savaites Karma: 4
Paulius rašė:
Na ,tiriausiai per ilgai rasiau tada ir neduoda ikelti bet kitaip nesigauna ,nes buvau daug prirases apie savo sirdies yda.
Patarimas, parasius viska kopijuoti ir prisiregistravus dar karta ikelti,
arba kas 3-5 minutes aktyvuoti paspaudus ,, perziureti" ziureti apacioje, salia siusti. , tada ,, forumas "zino, kad tu dar cia, o viska parasius siusti:P
Sigita
Platinum Boarder
Žinutės: 365
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Lytis: Moteris
The administrator has disabled public write access.
2007 10 03 2650gr. 47 cm
Dvigubas istekejimas is desinio skilvelio, St. Kr. Transpozicija,PA atrezija, SPD,AAL.(angl. DORV).Pooperacine des.puses diafragmos isvarza.

Re:Rosso operacija 11 mėnesį (-ių), 3 savaites Karma: 2
Sirdies yda man pastebejo kai man buvo 8-9 metai,tai laikas buvau itrauktas i gydytoju konsulacijas 1karta i metus reikedavo vaziuoti pas kardiochirurgus Vilniuje.Tada jokiu nusiskundimu neturejau buvo pastabeti tik uzesiai. Apie rosso operacijas tada net niekas nekalbedavo, nes tada gl dar ju nedare. Buvo rekomenduojama atsiskyti fizinio kruviu pvz. vazineti dviraciu ,sportuoti ir t.t. Taigi buvau atleistas nuo fizinio lavinimo pamoku .Taigi vazinedavau as i tas konsultacijas kol tapau pilnametis bet jokiu pakitimu kaip ir nebuvo.Vaikysteje laksciau ir dviraciais veliau ir rimtesne technika ir jokiu nusiskundimu neturejau.Vienu momentu kai eme i kariuomene tie uzesiai kaip ir dinge buvo,bet nuo armijos nusimuilinau.Suauges gyvenau itemta ir aktyvu gyvenima.Budavo dviraciu numindavau po 50km.per diena ir nesiskundziau.Viskas prasidejo gal pries 4-5 metus kai pajauciau,kad fizinio kruvio metu jau gerokai padusina.Kreipiausi pas prof.Sirvydi jis patare stoti i eile ir darytis rosso. Profesorius tada mane ispejo,kad anksciau ar veliau operacija man bus reikalinga ir nebent tik laika kazkuri pratemsiu. Aisku man buvo sokas!Dar bandziau taip temti laika galvodamas ,kad gal kaip nors pratemsiu ir be operaciju.Deja labai klydau,nes sia ziema pakliuvau i ligonine del trombobolijos i aki,otai jau zenklas nuo sirdeles.Del aortos susiaurejimo sirdelei tenka sunkiau prastumineti krauja ir kiek supratau ten kazkur del to gaminasi jau trombai.Turiu gra Angela sarga man pasiseke,kad dar i aki pakliuvo,jei butu i kitus organus neaisku kuo butu pasibaige. Dabar nuo balandzio men. laukiu rosso ir tikiuosi ,kad spalio men jau operuos.Labai jau psichologiskai isvargina laukimas.Tikiu DIEVULIO gailestingumu ir Juo pasitikiu.Linkiu visiems stipraus tikejimo ir stiprybes.
Paulius
Gold Boarder
Žinutės: 164
graphgraph

Pagaliau pavyko kazka parasyti:woohoo: Tokia trumpa mano istorija:)
Paulius
Gold Boarder
graphgraph

Re:Rosso operacija 11 mėnesį (-ių), 3 savaites Karma: 3
Aciu,Pauliau, uz atsakyma:) o kokie akies trombobolijos pozymiai:dry: klausiu, nes kelis kartus maciau paraudusia sunaus akyte, bet dabar lyg gerai viskas Pauliau , is visos sirdies linkiu jums sekmingos operacijos ir greito sveikimo:) as irgi tikiu Dievu ,jo gailestingumu ir pagalba parasykyte kaip jums toliau seksis, tikiu, kad naujienos bus geros
aura x
Gold Boarder
Žinutės: 278
graphgraph

Paulius
Gold Boarder
graphgraph
Last Edit: 2010/04/28 11:28 By Paulius.

Paulius
Gold Boarder
graphgraph
Last Edit: 2010/04/28 11:26 By Paulius.

Eiti į viršųPuslapis: 12345678...93
Moderatoriai: Neringa