|
Re:Rosso operacija 11 mėnesį (-ių), 3 savaites
|
|
|
gal gydytojai nevieningos nuomones, nes mums sake, kad geriausiai atlikti arti paauglystes,o vaikams dazniau uzkalkeja i plaucius persodinti biologiniai voztuvai , na nezinau:dry: Dar norejau paklaust, o kaip jusu tevai reagavo i jusu liga, nes man atrodo kad as perdetai saugau, rupinuosi, gal vyresni vaika tokia perdeta globa erzina. kaip geriausiai tevai galetu padeti vaikui tokioje situacijoje:dry:
|
|
aura x
Gold Boarder
Žinutės: 278
|
|
Last Edit: 2009/09/20 16:06 By aura x.
|
|
|
|
|
Ir aš Pauliau noriu palinkėti tau stiprybės ir sėkmės laukiant operacijos. Mes kaip ir aurax jūsų likimo draugai. Mums dar tik du su puse metukų. Gydytojai irgi minėjo, kad gali reikėti Rosso operacijos. Šiaip labai įkvėpė tavo pasisakymas, kad gyveni pilnavertį gyvenimą. Nes ir man kaip auraix žiauriai neramu dėl sūnelio ateities. Dar kartą tau stiprybės ir sėkmės. Ir sudalyvausi autokrose manau dar ne kartą 
|
|
LINA
Junior Boarder
Žinutės: 22
|
|
|
|
|
|
|
|
Tais laikais nebuvo jokiu internetu,nei tiek daug literaturos tai musu tevai neturejo galimybiu smulkiau gylintis i tokias ligas. Apie operaacija jau buvo pradeta kalbeti kai buvau jau suauges. Zinoma kaip ir kiekvieni tevai,pas mane likus tik mama,tai labai pergyvena.Matot as,tai ilgai istraukiau bet gal geriau klausyti mediku,net sunku patarti,nes tos sirdies ydos kiekvienam skirtingos.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pauliau,aciu ,kad pasidalinot savo patirtimi ,kad papasakojot apie save ir suteiket optimizmo:), parasykit kaip jums toliau seksis, didziules jums sekmes:)
|
|
aura x
Gold Boarder
Žinutės: 278
|
|
Last Edit: 2009/09/20 22:48 By aura x.
|
|
|
|
|
|
Uzmirsau dar prasyti,kad man per paskutinius 2men.pradejo kristi svoris numeciau apie 6kg.,nors man ten ir taip nera ka numetineti,nes nestoras esu.Daznai buna pasvaiksta galva ir pikina,nera apetito. Vieni medikai sako,kad tai nervines kilmes ,kiti kad del sirdies.Tokie dalykai man niekada nebuvo pasireiskia anksciau.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gal zinote daugiau kur rasti forumu kur galima pabendrauti siomis problemomis? As bandziau bet nepavyko:(
|
|
|
|
|
|
|