|
Re:ar ilgai tenka vartoti vaistukus po operacijos? 1 Metai, 5 mėnesį (-ių)
|
|
|
Arina rašė:
o tos vaistus kompensuoja, ar reikia pilna kaina moketi? ir kas juos israso gydytojas kardiologas? ar poliklinikos gydytoja?
kompensuojami vaistai, tik pirma karta visa kaina mokejom. siaip turi kardiologe vaistus israsyt, bet mum vaistus israsineja pediatre.
mum po oreracijos jau trys men, vis dar geriam spirolaktona du kartus, furosemida viena karta, digoksina du kartus ir savaite jau kaip kaptoprili.ir kiekviena diena visus.
penktadieni vaziuosim tikrintis, ziuresim ka pasakys
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mums tai visus vaistukus israso gyd. Lankutis, jis ir dozes priziuri. Tik mes kazkaip kompensuojamu negaunam, mat geriam gaminamus vaistukus, o jie nekompensuojami. o gal yra kaip kitaip?
|
|
|
|
Carpe diem!
Vilius gime 3750 gr, 54 cm. Dabar apie 16 kg., 1 m.
Bendras skilvelis, transpozicija, PA atrezija
|
|
|
|
|
|
asgra,o kokius jus vaistukus geriate? mano mazylei taip pat vaistukus gamina,bet jie dideli procenta kompensuojami,sumoku tik centais ten uz tuos vaistukus
|
|
Dina
Platinum Boarder
Žinutės: 512
|
|
|
|
|
|
|
|
Dina rašė:
asgra,o kokius jus vaistukus geriate? mano mazylei taip pat vaistukus gamina,bet jie dideli procenta kompensuojami,sumoku tik centais ten uz tuos vaistukus
mes geriam captoprili ir aspirina. gal reikia prasyt kad recepta rasytu is kompensuojamu knygeles? bet as vaistinej klausiau - sake sitie nekompensuojami... kaip suprast?
|
|
|
|
Carpe diem!
Vilius gime 3750 gr, 54 cm. Dabar apie 16 kg., 1 m.
Bendras skilvelis, transpozicija, PA atrezija
|
|
|
|
|
|
mes geriame captoprili,spironolactona,furozemida,israso mums vaistus i kompensuojamu vaistu knygeles ir uz visu situ vaistuku menesio kursa sumokejau tik 1lita ir38centus. Mums situos vaistukus taip pat gamina.
|
|
Dina
Platinum Boarder
Žinutės: 512
|
|
|
|
|
|
|
|
asgra rašė:
Mums tai visus vaistukus israso gyd. Lankutis, jis ir dozes priziuri. Tik mes kazkaip kompensuojamu negaunam, mat geriam gaminamus vaistukus, o jie nekompensuojami. o gal yra kaip kitaip?
musu visi vaistai gaminami ir kompensuojami. mum irgi jis taip sake kai klausiau ar kompensuojami. pilna kaina jei moki apie 90 lt nu cia mano atveju,o su kompensacija ne daugiau trieju litu
rytoj prasysiu kad jis man israsytu,paziuresiu ka kalbes.nes kai vaistu israso pediatre,tokia nesamone,vien del vaistu vos ne desimt kartu turi i piliklinika begt
|
|
|
|
|
|
|