|
Re:Širdukų raida 1 Metai, 4 mėnesį (-ių)
|
|
|
mano moka vartytis,siaip ji tingi,o gal dar sveikatytes nera,bet kai paguldau ant pilvo,ji butinai apsivercia ant nugaros,nepatinka jai labai ant pilvo:angry: Ismoks ir tavo,gal ir mano dar daug ko nemoka ka tavo moka,jug ne visi vienodu laiku viska ismoksta:)
|
|
Dina
Platinum Boarder
Žinutės: 512
|
|
|
|
|
Re:Širdukų raida 1 Metai, 3 mėnesį (-ių)
|
|
|
Sveikos,
cia klausimas didesniu vaikiuku mamoms - ar musesi jusu berniukai. Maniskis kazkaip labai pradejo, ir dar kandziojasi. Galvoju kas jam cia atsitiko? vienas namuose tarp dideliu, demesys 24 val. per para (gal per daug demesio?)... nesuprantam kas darosi? tiesa tas musimasis ir kandziojimasis kazkaip sutapo su atsisveikinimu su ciulptuku (labai ilgai draugavo 2.5 metu). Gal cia jam stresas, ir taip ji kompensuoja. Tiesiog nezinau ka daryt. baisu kad kieme vaiku neapstumdytu ir neapkandziotu.
|
|
|
|
Carpe diem!
Vilius gime 3750 gr, 54 cm. Dabar apie 16 kg., 1 m.
Bendras skilvelis, transpozicija, PA atrezija
|
|
|
|
|
Sveikos mamytes, dabar kaip tik mano zuiki operuoja- hemi Fontano operacija ....sedziu namie ir verkiu...o dar matau, kad forume ir taip ne kokios nuotaikos angeliukas dar vienas.... 
|
|
|
|
Kajus 2008-12-12
|
|
|
|
|
|
Irminija, viskas bus gerai tavo zuikuciui, pamatysi. Suprantu tavo jauduli ir nerima. Gal tave nuramintu tai, kad antroji Fontano operacija yra lengvesne uz pirmaja ir treciaja, ir trunka trumpiau.
As operaciju metu begdavau nuo vienatves ir blogu minciu i zmoniu surmuli. Tada laikas greiciau praeina ir sumazeja laukimo baime...
|
|
|
|
Motiejus gime 2007 03 06, 3935 g, 52 cm
Kaires sirdies hipoplazija
|
|
|
|
|
na man jau ramiau vos vos..kai taip guodziate 
|
|
|
|
Kajus 2008-12-12
|
|
|
|
|
|
Stiprybes jums Irminija, o ypac tavo suneliui, sekmingos op.
Mode, ar jums jau zondavima atliko, kada ruosiates op.?
|
|
|
|
2007 10 03 2650gr. 47 cm
Dvigubas istekejimas is desinio skilvelio, St. Kr. Transpozicija,PA atrezija, SPD,AAL.(angl. DORV).Pooperacine des.puses diafragmos isvarza.
|
|
|