Sveiki, svečias
Prašau Prisijungti arba Registruotis.    Užmiršot slaptažodį?

Širdukų mityba
(1 viewing) (1) svečias
Eiti į apačiąPuslapis: 12345678...13
TOPIC: Širdukų mityba
Re:Širdukų mityba 1 Metai, 5 mėnesį (-ių) Karma: 3
Na mes tai viska valgom,tik saldumynus stengiuos riboti.Man atrodo,kad su saiku viska galima valgyti:)
inguliaa
Gold Boarder
Žinutės: 233
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
ingauge 1 Gimtadienis: 05/20
The administrator has disabled public write access.
Augustas gime 3280,50cm.2006.06.30.dabar 18kg.103cm Bendras skilvelis,magistraliniu arteriju transpozicija,PA stenoze.

Re:Širdukų mityba 1 Metai, 5 mėnesį (-ių) Karma: 19
taip, inguliaa sutinku, su saiku viską galima

Papasakok, kaip bulves paruošdavai?
Arina
Platinum Boarder
Žinutės: 698
graph
Lytis: Moteris Vieta: Kaunas Gimtadienis: 12/05

Re:Širdukų mityba 1 Metai, 5 mėnesį (-ių) Karma: 1
Aš irgi pirniausia pradėjau primaitinti nuo bulvės virtos. Po savaitės pridėjau ir morką. Po to moliūgo ir bulvės tyrelę ruošdavau. Primaitinit pradėjau nuo 6 mėnesio nes svoris gerai augo tai ir nebuvo būtinybės anksčiau pradėti. Šiaip pediatrė man irgi buvo minėjusi, kad jei trūksta svorio tai ir anksčiau po truputį primaitinti galima.
LINA
Junior Boarder
Žinutės: 22
graphgraph

Arina rašė:
mano anyta su širdim turi daug problemų, tai pastoviai akcentuoja, kad jai bulvių negalima, tai galvoju, gal ir vaikui negerai tą bulvę duoti...
nežinau, bet tikriausiai, kad duosiu

Šiandien pabandžiau duoti truputi obuolio dukrytei, tai ji su liežuviu tą obuolį išstūmė atgal Nepatiko, arba nesuprato, ką reikia daryti

Mūsų pediatrė patarė pradėt nuo obuolio, banano.

Mes irgi pradejome nuo obuolio, as ji tiesiog saukstu paskatuodavau pradzioj, poto tusindavau mikrobangej, banana ar su saukstu skaptuodavau, poto bulvyt, morkyte virdavau ir tiesiog su vandenuku blenderiu isplakdavau, daugiau nieko, veliau kopusta, mesyte pradejau ideti bei brokoli..pagrindinis maistukas plius pirktiniu kruopu koses duodavau milupos..bei pirktines tyreles vaisiu, kartais ir darzoviu su mesyte(juos irgi duos santariskese).
as kai nieko negirdejau ko negalima sirdukams duoti, tai duodavau kas man atrodo gerai..
Monika
Miliukas
Expert Boarder
Žinutės: 99
graphgraph
Gimtadienis: 07/20
Milius gimė: 3410g; 52 cm.
po TETRADA FALLOT radikalios ydos korekcijos

Kiek zinau bulves nerekomenduojamos sergant inkstu nepakankamumu,nes turi nemazai kalio.O bulve as isvirdavau sumaldavau blenderiu ir maisydavau su misinuku,veliau pridedavau morkos,kopusto ir kitu darzoviu.
inguliaa
Gold Boarder
Žinutės: 233
graphgraph
ingauge 1 Gimtadienis: 05/20
Augustas gime 3280,50cm.2006.06.30.dabar 18kg.103cm Bendras skilvelis,magistraliniu arteriju transpozicija,PA stenoze.

Re:Širdukų mityba 1 Metai, 5 mėnesį (-ių) Karma: 8
Mamos, turincios didesnius vaikiukus (ne pieninius-misininius:)- pasidalinkit jusu sirduku megstamu patiekalu receptais, kartais man dingsta fantazija, ka pvz. pagamnti pusryciams, nes mano vaikinas visai atsisake kosiu, nelabai megsta miltiniu patieklau (na, blynelius dar karat i savaite priima, bet visokiu koldunu, varskeciu - tai jau ne... ir pieno produktai pas mus ne is megstamuju. O mesos tris kartus per diena - atsibosta:)
asgra
Vilius: 2006 10 26
Platinum Boarder
Žinutės: 660
graphgraph
Lytis: Moteris agrabaziene Astulka Vieta: Vilnius Gimtadienis: 06/08
Carpe diem!
Vilius gime 3750 gr, 54 cm. Dabar apie 16 kg., 1 m.
Bendras skilvelis, transpozicija, PA atrezija

Eiti į viršųPuslapis: 12345678...13
Moderatoriai: Neringa