|
Re:skausmas begalinis... 1 Metai, 4 mėnesį (-ių)
|
|
|
|
|
Rasa
|
|
Last Edit: 2009/05/09 23:08 By .
|
|
|
|
|
Rasa rašė:

Rasyte, suprantu, kad sunku savyje visa ta skausma sulaikyti. Man istrigo pscichologes pasakyti zodziai, kai mano berniukas ilgai ligoninej buvo, ji man sake,, Nebijok verk ir asaru neslepk, nes yra del ko verkti, Marvinas nenori visada stiprios mamos, Marvinas nori kai sunku, kad verktum ir savyje visko nelaikytum" Man tai padejo, nes niekada nedrisdavau viesumoj verkti:dry: Aisku yra momentu kai reikia ir stipriam islikti ir priimti likimo issuki. Vilte tavo dukriukas kurios visa gyvenima ilgesis, kartais daugiau va kaip dabar , kartais maziau, laiko ir vietos nepasirinksi. Stiprybes tau. 
|
|
|
|
2007 10 03 2650gr. 47 cm
Dvigubas istekejimas is desinio skilvelio, St. Kr. Transpozicija,PA atrezija, SPD,AAL.(angl. DORV).Pooperacine des.puses diafragmos isvarza.
|
|
|
|
|
|
Na va Sigita ir vel susigraudinau:( ,bet turiu savo paguoda-EMILI.Aciu uz palaikyma:)
|
|
Rasa
|
|
|
|
|
Re:skausmas begalinis... 1 Metai, 3 mėnesį (-ių)
|
|
Liūdesys mano nuolatinis palydovas, jau net nežinau, kaip reikia linksmai gyventi, kaip reikia pastoviai negalvoti apie ką nors bloga... Šiandien ypatingai jautri esu - šiandien mano angelui būtų suėję trys metukai. 
Širdis plyšta, o aš turiu gyventi, ašaros byra, o aš turiu eiti į priekį, bet kaip?
Visi galvoja, kad aš stipri, bet tiesą žinau tik aš. Dantis sukandus galiu šypsotis, nors širdis plyšta iš ilgesio, iš noro jį apkabinti... Myliu ir ilgiuosi tavęs, mano mažyli...
|
|
rencė
Junior Boarder
Žinutės: 30
|
|
|
|
|
|
|
rencė rašė:
Liūdesys mano nuolatinis palydovas, jau net nežinau, kaip reikia linksmai gyventi, kaip reikia pastoviai negalvoti apie ką nors bloga... Šiandien ypatingai jautri esu - šiandien mano angelui būtų suėję trys metukai. 
Širdis plyšta, o aš turiu gyventi, ašaros byra, o aš turiu eiti į priekį, bet kaip?
Visi galvoja, kad aš stipri, bet tiesą žinau tik aš. Dantis sukandus galiu šypsotis, nors širdis plyšta iš ilgesio, iš noro jį apkabinti... Myliu ir ilgiuosi tavęs, mano mažyli...
labai noreciau tave paguosti, bet net neisivaizduyoju kokiais zodziais, nes tokiu tikrai nera sioje zemeje. Sirdis plysta skaitant tavo zodzius:(   laikykis, guoskis - gal nors kiek palengves...
|
|
|
|
Carpe diem!
Vilius gime 3750 gr, 54 cm. Dabar apie 16 kg., 1 m.
Bendras skilvelis, transpozicija, PA atrezija
|
|
|
|
|
|
Skaitau ir asaros bega ,labai uzjauciu jus,stiprybes begalines jums:(
|
|
|
|
|
|
|