|
Re:skausmas begalinis... 1 Metai, 5 mėnesį (-ių)
|
|
|
Rence kai paskaitciau tavo zinute tai baisu pasidare.Mums jau baigiasi 7 men.kai mire musu dukryte.As tai stengiuosi nesiknaisioti praeityje,jos neprikelsiu o ir save gana kankinti.Radau daug megiamu uzsiemimu kuriuose ''realizuoju'' save.Nors kiekvienas savaip pernesa toki siaubinga skausma.Siuliciau ir tau nesigrezioti atgal o eiti tik i prieki:)
|
|
Rasa
|
|
|
|
|
|
|
|
ATEIS LAIKAS -ATSIRAS IR ISEITIS:)
|
|
Rasa
|
|
|
|
|
|
|
|
Labai suprantu tavo skausma ir labai pritariu Rasos poziuriui, kad tau nereikia knaisiotis tame kas buvo, nes juk vis tiek dabar jau nieko nepakeisi, bet jei surasi jegu, tiesiog parasyk mums kazkokius simptomus kaip atpazinti toki rimta dalyka, kadangi paskaiciau internete ir tikrai neradau, kad tromboembolija butu mirtina komplikacija, skaiciau kad ja gydo vaistas (o kai kada intervencija). Siaubas kaip baisu, kai pagalvoji, o jums koregavo transpozicija? kokia buvo operacija? pas jus buvo abu skilveliai? ir Pa stenozes nebuvo diagnozeje kiek suprantu, veliau issivyste? labai atsiprasau uz visus klausimus. jeigu negali, neatsakyk. viskas suprantama. laikykis, stiprybes tau ir visai seimai.
|
|
|
|
Carpe diem!
Vilius gime 3750 gr, 54 cm. Dabar apie 16 kg., 1 m.
Bendras skilvelis, transpozicija, PA atrezija
|
|
|
|
|
|
aciu uz atsakymus,tikrai esi stipri jei tokiame skausme dar gali galvoti kaip padeti kitiems, jei galesi parasyk apie sia klastinga liga, busim labai tau dekingos
|
|
aura x
Gold Boarder
Žinutės: 276
|
|
|
|
|
|
|
|
Stiprybės jums rence ir Rasa begalinės. Siaubas kiek žmogui reikia iškęsti ir niekur nedingsi turi ir toliau gyventi. Žiūrėdama į savo mažiuką aš tik bandau įsivaizduoti tą skausmą ir man tai protu atrodo nesuvokiama, o jums tai ir išgyventi reikėjo. Nežinau kaip aš elgčiausi, ar ieškočiau priežačių, o gal visai užsidaryčiau savyje ir atsiribočiau nuo bendravimo. Bet žmogus elgiasi taip kaip jam atrodo geriau ir visi atvejai yra teisingi. Žinau, kad visi tie paguodos žodžiai yra beprasmiai bet jei yra gyvenime koks nors dalykas, kuris jus pradžiugintų ar bent lašeliu sumažintų jūsų skausmą tegul jis būtinai išsipildo.
|
|
LINA
Junior Boarder
Žinutės: 22
|
|
|
|
|
Re:skausmas begalinis... 1 Metai, 4 mėnesį (-ių)
|
|
|
katik gryzau is pagrabo .Mire mamos dede kuriam 88 m. ,bet tai ne tas ka norejau parasyti.Jis pasarvotas toja pacioje saleje kur ir mano DUKRYTE buvo.Kraupus vaizdas buvo,as nemaciau ten to seno dedzio o maciau savo Vilte:( pareiskus uzuojauta artimiesiems atsisedau netoli karsto,nes ten tik buvo laisva vieta)Sirdis pradejo lipti is krutines atrode ,kad tuoj tuoj nualpsiu.Laukan islekiau nepraejus nei minutei. ------------------------------------------ Negrazu nepagerbti mirusio zmogaus,bet... ----------------------------------------------- Gal as tik apsimetu stipri,gal esu tokia pat silpna kaip ir kiekvienas tevas tokioje pat situacijoje,o gal cia tik ta pati vieta ir nemalonus prisiminimai
|
|
Rasa
|
|
Last Edit: 2009/05/09 23:04 By .
|
|
|