Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Aov anomalija.Aov nesandarumas, stenozė
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Aov anomalija.Aov nesandarumas, stenozė
Aov anomalija.Aov nesandarumas, stenozė 1 Year, 10 Months ago Karma: 0
Laba diena mieli tėveliai, gal kas nors gali man padėti patarimais .Mano sūnui 21 met.Gyvenome sportavome dirbome sunkiai fiziškai ir nežinojame kad pas mus tokia liga.Dabar sūnus gavo praktiką užsienyje ir sugalvojeme patikrinti sveikatą .Pasirodė kad širdelė nelabai, reikia operuotis, jokių blogų pažymių kol kas ,ačiu dėvui ,nera.Gal kas nors gali atsakyti gal nereikia operuotis, gal galima taip gyventi. Aš kaip mama giliai širdyje jaučiu kad nereikia. Labai atsiprašau už klaidas laukiu patarimų.
VALENTINA
Fresh Boarder
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.

Ats:Aov anomalija.Aov nesandarumas, stenozė 1 Year, 10 Months ago Karma: 11
Sveiki, dažnai mamos ir neapsisprendžia, kai mato, kad vaikas atrodo ir jaučiasi normaliai. Bet su širdim taip ir yra - mūsų mažiukai ir po sunkių operacijų (ir dažnai prieš jas) atrodo kaip sveiki. Tik kardiologas mato, kas dedasi viduje. O ar operuoti, ar ne, sprendimą dažniausiai priima ne vienas, o keli gydytojai, mums tenka jais pasikliauti. Mūsų kardiologai ir kardiochirurgai yra ypatingai profesionalūs. Nežinau, pas ką jūs lankotės, bet Vilniaus Santariškių klinikų širdies chirurgijos centre yra branduolys - ten patikime savo vaikų širdeles. Jei yra galimybė neoperuoti, gydytojas taip ir pasako. Bet, laikui bėgant, kažin, ar išvengsite operacijos, jei jūsų yda susijusi su aortos vožtuvu.
Sėkmės ir nenusiminkite.
Neringa
Moderator
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Jonas - kairės širdies hipoplazijos sindromas

Go to topPage: 1
Moderators: vidzius, Neringa